Etter tre kamper uten seier så har Barça endelig vunnet en kamp, og sikret plass i utslagsrundene i Champions League.

Første omgang

Barça spilte en veldig tam første omgang, og lot PSV komme til flere sjanser gjennom hele første omgangen. Særlig grunnet feil fra Busquets og Rakitic. Det var også flere situasjoner hvor Ter Stegen slet med å starte spillet bakfra. PSV var uten tvil det beste laget i første omgang, og fortjente å lede til pause.

Andre omgang

I andre omgang så startet Barça omgangen bedre, men overbeviste ikke, og det så ut til at PSV tok kontroll av kampen etter hvert. Så etter et kvarter hadde passert i første omgang tok Messi kontroll. Argentineren dro seg innover mot PSV målet. sentret til Dembele som spilte tilbake til han med engang, og banket inn 1-0. Etter scoringen så var det et mye mer lettet Barça lag på banen, og de kom til flere sjanser. Ti minutter etter 1-0 målet, får Barça et frispark nærme PSV sitt mål. Messi tar frisparket, ballen treffer Pique, og ender opp i målet. Det så til at alt gikk Barça sin vei, men ti minutter før slutt så scorte de Jong et trøstemål for PSV. Hjemmelaget prøvde å skape noen sjanser før slutt, men det endte til slutt 2-1 i Barças favør.
Ter Stegen (2): Spilte en dårlig kamp, gjorde mange feil, og slet med å starte spillet. Slengte seg ikke når de Jong scorte målet.
Semedo (3): Prøvde å skape en del sjanser i første omgang sammen med Dembele. Var for det meste solid defensivt, men lot Angelino komme forbi han som ledet til målet til PSV.
Piqué (3): Scorte kampens andre mål, gjorde en dårlig jobb med å markere de Jong da han scorte reduseringsmålet.
Lenglet (3): Prøvde å starte sjanser fra forsvaret med et par langpasninger. Burde ha gjort en bedre jobb med å markere Pereiro og de Jong til tider, men spilte for uten noen store tabber.
Alba (3): Bidro ikke godt nok offensivt som er en av hans største egenskaper, helt grei defensivt. Forventer mer fra han, og Coutinho på venstreside.
Rakitic (1): Hadde to feil som ledet til store PSV sjanser bla. et stolpeskudd. Spilte en dårlig kamp, var sammen med Busquets banens verste spillere.
Busquets (1): Gjorde to store feil på rad i begynnelsen av kampen. Deretter sent ute i kampen header en ball til en PSV som ledet til en stor PSV sjanse. Spilte en forferdelig kamp, og kan være glad for at PSV er helt talentløse foran mål.
Vidal (4): Barças beste spiller i første omgang, var nærme mål to ganger. Solid i andre omgang, men ikke like god. I Rakitic og Busquets sitt fravær så stilte han opp, og gjorde det som forventes fra han.
Dembele (5): Var den spilleren som var mest frempå, og prøvde å skapte sjansene for Barça. Hadde noen feil, men var ellers ganske god gjennom hele kampen. Assisterte Messi for det første målet.
Messi (5) BB: Skapte et par sjanser, men var utenom helt ok i første omgang. I andre omgang så trengte han bare en mulighet til å sette inn 1-0 målet. Assist til Pique som ledet til seieren. Barça kunne bare ha drømt om tre poeng uten hans magiske venstrefot.
Coutinho (2): Ikke særlig synlig gjennom hele kampen, gjorde ikke noe bemerkelsesverdig.
Malcom 3: Kom nærme mål etter pasning fra Dembele og en sjanse etter en pasning fra Messi. Var bedre enn Coutinho.
Denis : Ikke nok tid til vurdering