Rapporter skal ha det til at Barcelona neste sesong ser for seg at Semedo blir førstevalget i backposisjonen. Det har allerede blitt bestemt at Sergi Roberto skal omskoleres, og han vil fra-og-med sesongstart være et alternativ på midtbanen.

Tror på Semedo

Siden Nelson Semedo kom til klubben har det ikke blitt mange spilleminuttene for Portugiseren. Nå ser skuta ut til å snu, og Barcelona-spilleren kan nå pustet lettet ut etter å ha fått beskjed om at han er tiltenkt som førstevalg neste sesong. Portugiseren har rullert med Sergi Roberto, som nå søker ny lykke i sin naturlige posisjon.

Skal skape konkurranse

Med lovnader om fastplass kommer det også med en ny rotasjonspiller. Barcelona har nå startet jakten på en ny høyreback som kan gi konkurranse for Semedo. Klubben er allerede i gang med å søke i Frankrike, og har gitt sine instruksjoner til Abidal, som står som hovedansvarlig for innkjøpet. Målet er å hente inn en ung og erfaren høyreback, som har potensialet til å starte kampene i fremtiden.

Abidal med nøkkelrolle

Abidal sin ekspertise om det franske markedet var en av grunnene til at Pep Segura ansatte ham. Klubben signerte selv Abidal fra Lyon tilbake i 2007, og Abidals kvaliteter skal være noe av det klubben ønsker å søke etter nå.