Barcelona har spilt en upåklagelig god sesong til nå, og mot Espanyol satte laget ny klubbrekord med 22 ubeseirede kamper i La Liga. Den tidligere rekorden på 21 ubeseirede kamper ble satt i 2009/10-sesongen under Pep Guardiola.
Her er noen statistikker fra spillerne som har vært med på bragden.
20 mål på 22 kamper har Lionel Messi scoret. Med det er han både lagets og ligaens toppscorer.
Samme mann kan skilte med 10 målgivende pasninger. Også den lista topper argentineren både i klubb- og ligasammenheng.
23 spillere har vært på banen for Barcelona i La Liga denne sesongen. Disse er Marc-André ter Stegen, Nélson Semedo, Gerard Piqué, Samuel Umtiti, Javier Mascherano, Jordi Alba, Lucas Digne, Sergi Roberto, Aleix Vidal, Thomas Vermaelen, Ivan Rakitic, Sergio Busquets, Denis Suárez, Andrés Iniesta, Philippe Coutinho, Paulinho, André Gomes, Luis Suárez, Leo Messi, Paco Alcácer, Ousmane Dembélé, Gerard Deulofeu og Jose Arnaiz.
Den yngste spilleren med minutter i La Liga er kun 20 år gammel og heter Ousmane Dembélé (født 15. mai 1997).
Den eldste spilleren er 33 år gammel og er ingen ringere enn Andrés Iniesta (født 11. mai 1984).
Marc-André ter Stegen står oppført med 1980 minutter i ligaen til nå. Det utgjør samtlige 90 minutter i samtlige 22 seriekamper, hvilket gjør tyskeren til lagets mest betrodde spiller i La Liga. Videre følger Lionel Messi med 1921 minutter (97%), Ivan Rakitic med 1722 minutter (87%), Luis Suárez med 1701 minutter (86%), Jordi Alba med 1661 minutter (84%), Sergio Busquets med 1574 minutter (80%) og Gerard Pique med 1530 minutter (77%).
143 gjenvinninger har Sergio Busquets stått for. Det er flest av samtlige i Barcelona-laget.
Bare 11 mål har Marc-André ter Stegen sluppet inn. Av samtlige keepere i de fem største ligaene i Europa er det kun Jan Oblak i Atlético Madrid (9) som slår tyskeren.
Det høyeste antallet scoringer Barcelona har levert mot én og samme motstander er 7. Offeret heter Real Betis, som ble slått 2-0 på Camp Nou og hele 5-0 på Benito Villamarín.
Ivan Rakitic har spilt 1455 pasninger til nå denne sesongen. Ingen har spilt flere pasninger blant Barcelona-spillerne.
Kun 2 minutter tok det før sesongens raskeste mål til nå ble scoret. Den scoringen ble notert av den Watford-utleide kantspilleren Gerard Deulofeu.
Det seneste målet kom etter 93 minutter. Den scoringen ble levert av Paulinho i Barcelonas 3-0-seier mot Levante hjemme på Camp Nou.
Kilde: fcbarcelona.com