1. omgang

En omgang der det knapt var noen målsjanser for noen av lagene. Vi så likevel et Barcelona som tok kontroll fra start, og var meget hissige og gode i gjenvinningsfasen. Til tross for at Barcelona hadde mye ball, hadde Valencia god kontroll defensivt. Ved flere anledninger ble Barcelona tvunget til å spille ut på kantene, i stedet for å tre seg gjennom i midten.

2. omgang

Andre omgang startet heller ikke i 100. Barcelona hadde ballen i lange sekvenser, uten å få til noe særlig sluttprodukt.

Etter 66 minutter går Messi på et flott raid langs venstrekanten. Han ender opp med å slå inn på Suarez som er helt ledig på bakerste stolpe. Uruguayaneren gjør ingen feil, og stanger ballen i nettet for Barcelona. Ellers i kampen var det lite å skrive hjem om. Barcelona vinner til slutt 1-0 hjemme mot Valencia.

Vurderinger

Cillessen: (6) Svært lite å gjøre for nederlenderen i kveld. Gjør lite feil med ballen i beina. Kunne likevel endt opp som syndebukk da han var på bærtur mot slutten av kampen.

Roberto: (7) Flink til å kombinere med Rakitic og Vidal langs høyre. Burde kanskje vært utvist etter en horribel involvering. Viser ellers frem flotte driv med ballen i beina, som han er så god på.

Piqué: (7) God med ballen i beina bak i banen. Ikke like avgjørende som sin stoppermakker, men sliter heller ikke nevneverdig. Redder også Umtiti på den ene feilen han gjør i kampen.

Umtiti: (9-BB) Meget god kamp fra franskmannen. Full kontroll i alle situasjoner, utenom én gang.

Alba: (6) Med fremover som alltid. Konstant trussel langs venstrekanten. Vi har sett bedre kamper av ekornet, men absolutt godkjent kamp.

Vidal: (5) Står for flere innleggsforsøk uten det store resultatet. Blir brukt ganske mye i første omgang, men utretter lite.

Busquets: (7) Som vanlig virker han aldri stresset. Blekkspruten er viktig i gjenvinningen i dag, noe som fører til at Barcelona har ballen så mye som de har.

Rakitic: (7) God i dag, Kroaten. Flink med ballen i beina, og gjør noen flotte involveringer defensivt.

Iniesta: (6) Kanskje ikke like livlig og involvert som han pleier, men gjør sine saker bra. Prøver seg på noen stikkere i ny og ne, men det blir ikke noe særlig ut av de.

Messi: (8) Viser frem noen lekre detaljer, og er en offensiv trussel gjennom hele kampen. Strålende assist til Suarez.

Suárez: (7) Jobber steinhardt som vanlig. Ikke hans beste kamp i Barcelona-trøya, men stanger inn en flott scoring.

Innbyttere

Coutinho: (6) Virker ivrig etter å vise seg frem med flotte detaljer og et par skuddforsøk. Brasilianeren leverer bedre i dag enn mot Alavés.

Paulinho: (6) Kommer inn med energi og duellstyrke. Involverer seg ikke så alt for mye, men gjør et fint innhopp.

Alcacer: (6) Viser til tider at han ønsker å vise seg frem, men blir ikke det helt store fra Paco i kveld.