Barcelona har for alvor startet jakten på nye spillere, og det gjør at ryktekarusellen er et faktum hos samtlige medier i Spania. Nå skal det visstnok handle om et stortalent fra Corinthians, men det er ikke bare Barcelona som er ute etter spilleren. Klubber som Atlético Madrid og Sevilla skal også ha fulgt spilleren over tid, og det blir garantert drakamp for å lande signeringen.

Barcelona fulgte spilleren under U20-mesterskap

Under det søramerikanske mesterskapet for U20-landslagene, imponerte venstrebacken med høyt driv, styrke og skudd fra lange hold, og det skal ha fått Barcelona på banen. Før det har både Atlético og Sevilla gjort et forsøk på å signere spilleren, men uten hell. Nå som Barcelona har vist interesse, kan det være at spilleren revurderer karrieren sin i Corinthians.

Presidenten, Roberto de Andrade, følger også situasjonen tett, og har uttalt at de er villige til å la spilleren gå i januarvinduet grunnet økonomiske problemer. Så gjenstår det å se om Barcelona slår til allerede i januar, eller om de venter til sommeren.

Kontrakten til spilleren utløper i 2019