Etter det fatale nederlaget mot Paris Saint-Germain retter nå spillerne blikket mot La Liga og Leganes i helgen på hjemmebanen Camp Nou.
Onsdags morgen var spillerne tilbake på treningsfeltet for å utføre sin tradisjonelle restitusjonsøkt etter kampdag. Fra B-laget deltok også Nili, Kaptoum og Alena, som på sin side har en viktig kamp mot Cornella på lørdag de må forberede seg til, men fikk i dag lov til å bli med førstelagsspillerne.

Dårlig stemning blant spillerne

Det var naturligvis dårlig stemning under dagens økt, men spillerne selv er nødt til å legge dette bak seg for å klare å konsentrere seg til søndagens kamp mot Leganes. Kampen spilles kl. 20.45 og Barcelona er nødt til å vinne for å opprettholde sin plass i La Liga.
Luis Enrique hadde alle sine tilgjengelige spillere på plass, og de møtes igjen til en ny trening i morgen kl. 11.00. Førstnevnte har måttet tåle krass kritikk i nyhetsavisene etter 4-0 tapet mot PSG og vil sannsynligvis prøve å gjøre situasjonen bedre med en seier mot Leganes og satse fullt mot La Liga innspurten og Cup finalen senere i vår.