Klubben har nå altså gjort sin første og siste signering for denne overgangsperioden. Det falt på den uruguayanske 18 åringen Santiago Bueno.
Spilleren er for undertegnede av ukjent bakgrunn, men har gjort sine saker bra i Penarol sine ungdomslag. Han har foreløpig ikke spilt kamper for førstelaget men var antatt å skulle ta fatt på den oppgaven denne sesongen.
Uruguayaneren er signert med tanke på å spille for Juvenil A den kommende halvsesongen. Kontrakten er signert frem til 30. juni 2019 med muligheter for å forlenge kontrakten tre sesonger videre.
“Barcelona og Penarol har kommet frem til en avtale om overføringen av Santiago Ignacio Bueno Sciutto,” bekrefter klubben på deres offisielle hjemmeside.
Han er kjent som en oppofrende forsvarsspiller som for øyeblikket er opptatt med U-20 mesterskapet i Sør-Amerika. Så fort dette er ferdig vil spilleren ankomme Barcelona for å ta fatt på sin nye arbeidshverdag. Selv om klubben har nektet å avsløre hvor mye de har betalt for spilleren, mener Sport å vite at Penarol vil motta én million euro, med oppsjon på fem millioner til hvis spilleren etablerer seg på førstelaget.