Argentineren har i løpet av sin karriere satt flere imponerende rekorder, både individuelle og med laget sitt. Denne gang går han for nok en strålende klubbrekord.
Man skulle tro at han allerede har satt denne, men tidligere Barcelona-spiller Ronald Koeman står foreløpig på toppen med sine 26, bare ett mer enn argentineren, som trolig kommer til å putte flere om han fortsetter i samme spor.
Ronald Koeman i sitt ess
Nederlenderen kan skilte med gode statistikker fra hans fortid i Barcelona. Koeman spilte i klubben fra 1989 til 1995 og har på den tiden banket 67 skudd i alle slags mulige mål-nett hvorav 26 av disse var frispark. Når man trekker frem klubbrekorden hans så er det også verdt å nevne målet han satt mot Sampdoria i 1992, det som sikret Barcelona sin første europeiske cup-tittel.
Messi åpnet målkontoen i 2017 fra frisparkmerket
Argentineren scoret nemlig fra frisparkmerket både mot Athletic Bilbao og Villarreal. Tar han rekorden i morgen mon tro? Det kan godt hende, men at han tar den før sesongen er omme er så godt som sikkert. For er det en ting han er spesialist på, så er det å henge rekordpriser på den, allerede, oppfylte veggen. Da gjenstår det å se om Messi lar rekorden vente på seg, eller at han tar “prisen” med seg hjem i morgen.