På de sju første kampene har MSN-trioen allerede puttet 17 mål seg imellom — det er ny rekord.
Barcelonas beryktede angrepstrio har startet 2016/2017-sesongen med å nok en gang overgå seg selv. På de sju første kampene har de banket inn 17 mål i motstanderens nett, og det er samtidig som Neymar har gått glipp av fire av disse kampene grunnet deltakelsen under de olypmiske lekene i Rio.

Positiv progresjon

I deres første sesong sammen (2014/2015) ble det scoret 122 mål mellom de tre, og det til tross for at trioen ikke spilte sammen før 25. oktober grunnet Suárez’ suspensjon. Sammenlignet med i år hadde de bare scoret åtte mål på samme tid i fjor, men etter en litt sein start våknet de opp for alvor og endte opp med 131 mål på 62 kamper.
Etter lørdagens kamp mot Leganés, som forøvrig var første kampen hvor både Messi, Suárez og Neymar scorte i førsteomgang, står den allerede legendariske trioen med 17 mål på sju kamper denne sesongen; et snitt på 2.42 mål per kamp, fordelt slik:

  • Messi: 8 mål
  • Suárez: 7 mål
  • Neymar: 2 mål

150 mål

Hvis de klarer å vedlikeholde den formen gjennom resten av sesongen vil de tre ha spandert 150 mål på Barcelona ved sesongslutt(!) og knuse de tidligere sesongene på 122 og 131 mål. Er det hele bare en våt fotballdrøm eller kan MSN nå 150 mål innen denne sesongen er ferdig?