Manchester City har kommet til enighet med Barcelona for Claudio Bravo, melder en rekke aviser natt til tirsdag, deriblant sport.es.
Etter at mannen de fleste culés er nidkjære overfor, Pep Guardiola, tok over Manchester City har ikke klubben vært noe mindre aktive på overgangsmarkedet. Katalaneren skal ha fått frie tøyler til å gjøre de utskiftningene i laget som trengs, og nå ser det ut som om Joe Hart er et av ofrene som må forlate klubben til fordel for en ny keeper.

Guardiola med øyne i nakken

Guardiola følger nok fortsatt nye med på barndomsklubben sin og ser ut til å ha et godt øye til vår sisteskanse Claudio Bravo. Chileneren skal nå være å foretrekke framfor Hart som har vært i Manchester City siden 2006 og har med seg 347 kamper i buret for de lyseblå. Avtalen skal ligge på 25 millioner euro og allerede på torsdag skal Bravo dra oppover mot fotballøya for å fullføre overgangen, ifølge sport.
Bravo har spilt 73 kamper for Barça på to sesonger med klubben der han blant annet har vunnet La Liga og Copa del Rey to ganger og ikke minst Champions League.
NB: Saken oppdateres!