Både Lionel Messi og Luis Suárez er nominert til UEFAs gjeve pris som beste spiller i Europa 2015/2016-sesongen.
Vår angrepsduo var også nominert i fjor sammen med Cristiano Ronaldo da argentineren stakk av med prisen med en gigantisk margin. Prisen deles ut ved at 54 sportsjournalister som representerer hvert av medlemslandene i UEFA setter de tre finalistene i rekkefølge etter hvem som var best, og den spilleren med flest stemmer vinner. I fjor vant Messi med 49 stemmer, Suárez kom på andreplass med 3 stemmer, mens Ronaldo fikk 2. Ser man på statistikker fra sesongen som var ser det dog ut til at vi kommer til å være vitne til en jevnere prisutdeling i år.

Fortsatt ti nominerte

Vinneren vil bli annonsert 25. august i Monaco samtidig som Champions League-gruppene for den kommende sesongen trekkes. Foreløpig er det ti spillere som er nominert, hvorav Suárez og Messi er Barças bidrag. 5. august vil sju spillere falle fra listen og de tre finalistene vil bli avslørt. De foreløpig ti nominerte er:
Gareth Bale, Pepe, Toni Kroos og Cristiano Ronaldo (Real Madrid), Antoine Griezmann (Atlético Madrid), Gianluigi Buffon (Juventus), Manuel Neuer og Thomas Múller (FC Bayern Múnchen) og Barça-duoen Luis Suárez og Lionel Messi.
Hvilken spiller tror du vinner UEFA Best Player in Europe 2015/2016?