Nå som den chilenske Copa América-vinneren er tilbake har Luis Enrique for første gang fullkommen tropp etter sesongoppkjøringen startet i sommer.
På mandag var samtlige spillere på førstelaget å se på Ciutat Esportiva da Claudio Bravo som sistemann sluttet seg til troppen. Alle som dro til Italia til kampen mot Fiorentina pluss Messi, Mascherano, Alves, Neymar, Mathieu, Aleix Vidal og Bravo var med på treningen. Unntakene finner vi i Douglas og Arda Turan som begge tilbrakte tid hos fysio grunnet deres skader, samt Adriano som dog trente, men individuelt.
På treningen kunne man se momenter av kampforberedelser til Joan Gamper-kampen mot AS Roma på onsdag, Barcelonas siste kamp før alvoret virkelig starter da den europeiske og spanske supercupen står for tur og sesongen offisielt er i gang.

Bartomeu ønsket søramerikanerne velkommen tilbake

null
Foto: fcbarcelona.com
Ettersom samtlige av de søramerikanske spillerne i Barça deltok i Copa América og fikk forlenget ferie, ville Barças nyvalgte president, Bartomeu, ta dem imot etter ikke å ha sett dem siden forrige sesong. Etter han vant presidentvalget 18. juli, dro Bartomeu til USA for å følge laget gjennom sesongoppkjøringen der, mens på mandag var han på Ciutat Esportiva for å ønske Messi, Mascherano, Neymar, Alves og Bravo velkommen tilbake.