De to angriperne for Barça B skal ifølge Mundo Deportivo promoteres til førstelaget i sommer.
Munir og Sandro, som begge er La Masia-studenter, viste seg å være til nytte forrige sesong da de begge fikk en del spilletid under Luis Enrique ettersom Neymar var ute med ryggskade etter VM og Suárez sonet ferdig sin straff. Enrique og hans stab stolte på ungguttene og gav dem tillit til å bidra på Barcelonas førstelag, og med disse to fikk Barça nye strenger å spille på i angrep.
I utgangspunktet er planen til manageren, for nå, å ha et større repportoar i stallen i første fase av pre-season ettersom Messi, Mascherano og Bravo får forlenget ferie til 5. august grunnet Copa América.

Ikke lett å sette MSN på benken

Trioen Messi-Suárez-Neymar forblir med all sannsynlighet det ubestridte førstevalg på topp, men med Pedro som fjerdevalg gjør Munir og Sandro reservene til MSN komplett, og mulige rotasjoner i startoppstillingen kan skimtes i horisonten. Det er tross alt viktig å ikke overdrive spilleminuttene til angrepstrioen i tillfelle skader eller formsvikt osv. Dette traff riktignok Enrique meget godt på i forrige sesong da hele laget virket å være i toppform og dessuten skadefritt i den mest avgjørende perioden. Ettersom Pedro skal være ønsket av blant annet Arsenal, kan det også være betryggende å ha Munir og Sandro i stallen, sågar Arda Turan dersom overgangen hans går igjennom hos det nye styret.
Spansk-marokkaneren Munir startet sterkt forrige sesong da han scorte i sin offisielle debut for A-laget da Elche gjestet Camp Nou i første runde av La Liga. Munir startet kampen og scorte også et vakkert mål før han ble byttet ut til fordel for Pedro. Selv om El Haddadi ikke har scort fler mål for førstelaget, har han spilt 10 kamper i ligaen, tre i Copa del Rey og tre i Champions League i sesongen som var. Sandro derimot, har spilt mindre, men scort fler mål, blant annet ett mot Villarreal som gav oss en viktig seier borte på El Madrigal. Sandro har spilt sju kamper i La Liga, to i Copa del Rey og en i Champions League. På disse kampene har spanjolen tilsammen scort fire mål.