Barça har sikret seg tyrkiske Arda Turan.
FC Barcelona og Atlético Madrid har kommet til enighet om en overgang av Turan. Det administrerende styret i klubben ble i forrige uke gjordt oppmerksom på Luis Enriques ønske om å gjøre Arda til en del av klubbens stall. Den tekniske komitéen har analysert fremgangsmåten og arbeidet, og kan konstatere etter forhandlingene som startet for flere måneder siden, at det nå er enighet om signeringen av Turan fra både Atlético og spilleren selv.
Gitt at overgangen skjer midt i valgprosessen og at Barcelona for øyeblikket står uten fungerende president, blir godkjenningen av overgangen fra klubbens administrerende styre avventet inntil presidentvalget er ferdig.
Arda Turan har blitt enig med FC Barcelona om en kontrakt som binder ham til klubben i fem år. For Atlético sin del er overgangssummen på 34 millioner euro, pluss 7 millioner i mulige variabler.

Kan bli solgt tilbake til Atlético

Avtalen inkluderer også muligheten til å selge spilleren tilbake til Atlético Madrid for den samme summen minus 10% opsjonskostnader. Dette alternativet kan bli tatt i bruk av FC Barcelona frem til midnatt 20. juli, dersom det skal være ønskelig for det nyet styret som da vil være engasjert.