Kampen mellom FC Barcelona og Liverpool 21.00 på onsdag er hittil årets viktigste fotballkamp for Barça. Enda mer spesielt blir det for Luis Suárez (2011-2014) og Philippe Coutinho (2012-2018) som begge var spillere for Liverpool før de ankom Catalonia. Begge var de blant publikumsfavorittene, men på onsdag kan de begge ende opp med å spille mot sine gamle medspillere og fans i den meget spennende Champions League-semifinalen.

I denne anledning har FC Barcelona tatt en prat med begge sør-amerikanerne for å høre hva deres tanker om oppgjøret er. Intervjuet kan du også se nederst i artikkelen.

Luis Suárez

– Det har vært noen år siden vi spilte i semifinalen i Champions League sist, så vi er veldig innstilte på å nå vårt mål.

– Du kan ikke la deg distraherer et sekund i Champions League; det må du betale for.

– Atmosfæren på Camp Nou vil gjøre det klinkende klart at fansen ønsker dette troféet.

– Liverpool kan spille seg ut bakfra. De har veldig gode spillere på midten som kan få ballen fram til angriperne. De har en struktur lignende vår. Jeg tror ikke det vil være veldig stor forskjell i spillestil, men vi er begge to sterke lag.

– Jeg er gleder meg åpenbart til å returnere til Anfield, et sted jeg har veldig kjært. Jeg har snakket med Henderson og vi er enige om at det blir et spesielt oppgjør.

Philippe Coutinho

– Jeg ser veldig fram til å spille min første semifinale i Champions League, og jeg ønsker å gjøre en god jobb. I tillegg vil det å returnere til Anfield bli veldig spesielt, for jeg var veldig lykkelig i Liverpool.

– Champions League er vårt store mål og vi må ha en sterk mentalitet inn i disse kampene.

– Liverpool er et lag som er veldig mentalt sterke, mest av alt på hjemmebane. De er gode både i angrep og forsvar, så vi er nødt til å være påskrudde.

– De handler ikke bare om deres sterke angrep. De er et godt lag og Anfield huser en fantastisk atmosfære.