Selv om Barça ble kronet til seriemestere på lørdag vil undertegnede likevel være så vågal å påstå at det kanskje viktigste steget mot en suksessfull og tilfredsstillende sesong fortsatt står for døren. På onsdag kommer nemlig Liverpool til Camp Nou for første gang siden 2007 til det som med blå-røde øyne er årets mest spennende kamp.

I den anledning varter klubben opp med «mosaic» hvor over 90.000 fargerike ark blir plassert utover hele stadionet, denne gang med det katalanske flagget på hver side bak målene og de velkjente blå-røde fargene til klubben med teksten «Ready to color Europe».

Fortet Camp Nou – ugjennomtrengelig i Europa

Støtten fra fansen, den 12. mann, er alltid viktig på hjemmebane og er naturligvis en stor del av Camp Nou. Statistikken til FC Barcelona i Europa på hjemmebane er ganske enorm, hvor de ikke har tapt på seks år. Forrige tap kom mot Bayern helt tilbake i Mai 2013. Siden har de spilt 31 kamper og ikke tapt noen (31 seire og 3 uavgjort).

På onsdag vil supporterne igjen være på plass for å heie fram og gjøre det de kan for å hjelpe Valverdes menn til et best mulig utgangspunkt til returmøtet på Anfield – og forhåpentligvis Champions League-finale.