Endelig er Champions League tilbake, og det på «Drømmenes Teater» i Manchester kl. 21.00 på onsdag. Her er FC Barcelona-troppen – Valverdes utvalgte:

Ter Stegen, N. Semedo, Piqué, I. Rakitic, Sergio, Todibo, Coutinho, Arthur, Suárez, Messi, O. Dembélé, Malcom, Lenglet, Murillo, Jordi Alba, Prince, S. Roberto, Vidal, Umtiti, Aleñá og Iñaki Peña.

Vermaelen er ute med ubehag i venstrebenet, mens Dembélé er innlemmet i troppen til tross for å ikke ha fått grønt lys fra det medisinske apparatet helt ennå. Todibo er også med selv om franskmannen ikke er registrert for Champions League-spill. Carles Aleñá som nå spiller med 21 på ryggen vil ikle seg nummer 26, det nummeret han opprinnelig var registrert for i denne sesongens Champions League.

Drar til Manchester på tirsdag

Barça trente mandag etter 2–0-seieren over Atlético på lørdag på Camp Nou. Alle tilgjengelige spillere deltok i treningen, inkludert Ousmane Dembélé, i tillegg til Iñaki Peña, Morer og Abel Ruiz fra Barça B. På tirsdag morgen vil laget fly til Manchester og trene på Old Trafford klokken 18.00 lokal tid.