Det er knyttet stor spenning til kampen mellom Levante og FC Barcelona. Selv om laget fra Catalonia allerede har feiret av seg gleden ved La Liga-trofeet, retter de nå fokuset på å gå ubeseiret gjennom en hel sesong. Første hinder er Levante.

På trygg grunn

Levante på sin side har også en god nok grunn til å feire sesongen, selv om det helst skulle endt i noen plasseringer høyere på tabellen. Laget har kjempet til siste stund, og kan nå puste lettet ut etter å ha klamret seg fast til trygghet og ny sjanse i La Liga neste sesong. Det blir likevel ikke en enkel kamp, og det kan tenkes at Levante skal gi det en sjanse for å overbevise supporterne om at de er å regne med neste sesong.

Stabile Barcelona

Barcelona har allerede gjort jobben sin i La Liga, og det gjorde de med god margin. Nå jakter de på rekord, og kan ved beste utfall stå igjen med 38 kamper denne sesongen uten tap – som for øvrig er ny ligarekord. Forrige gang dette skjedde i en av de fem største ligaene, var det Juventus (2011-2012) som gikk ubeseiret gjennom en hel sesong. Nå kan altså Barcelona gjøre det samme, i verdens beste liga.

Hvem: Levante–FC Barcelona.
Hva: La Liga, runde 37.
Hvor: Estadi Ciutat de València, Valencia.
Når: Søndag 13. mai 2018 kl: 20:45
Hvordan: Viasport 1 / Viaplay