FC Barcelona og Atlético Madrid skal i dag, kl. 16.15, spille om viktige poeng mtp. ligainnspurten, og Ernesto Valverde ser seg sikker i at spillerne leverer når det gjelder som mest.

– Vi kommer til spille på et veldig høyt nivå, som vi har spilt mot sterke motstandere tidligere. Jeg har en god følelse på at spillerne vil respondere denne kampen.

I ligaen står det altså om viktige poeng, da de to foreløpig beste lagene i La Liga møtes på Camp Nou. Det blir en tøff oppgave, sier Valverde.

– Det er klart at når to så gode lag møtes, som også er de to antatt beste lagene denne sesongen, så har tre poeng en betraktelig stor verdi.

Foran denne kampen leder Barcelona ligaen med fem poeng ned til andreplassen, som huser Atlético. Vinner de i dag, kan de øke avstanden. Det blir mer komfortabelt, skal vi tro Valverde.

– Intensjon vår er å øke avstanden ytterligere til 8 poeng. For hver kamp så spilles nærmer vi oss ligaavslutningen.

Valverde ble også spurt om de defensive kvalitetene til Atlético, et lag som denne sesongen har sluppet inn færrest mål.

– De forsvarer seg selv veldig godt, både bak og i press. Det er rommet vi må passe oss for, da de er veldig flinke med å utnytte plass. I tillegg har de spillere, Koke for eksempel, med gode ballferdigheter. Det er noe vi kommer til å fokusere på, å unngå at de får nok plass.

Før han til slutt avslutter med:

– Vi er nødt til å gi alt for å vinne denne kampen. Jeg er sikker på at supporterne kommer til å heie oss frem. I dag trenger vi all hjelp vi kan få.