Atlético med toppform

Tabellen lyver ikke – Atlético Madrid har virkelig fått orden på sakene igjen etter en laber innkjøring i høst. De siste kampene har gått Madrid-lagets vei, og deres målsnik, Griezmann, har funnet tilbake til det som kan ligne på en noenlunde toppform. Det betyr i hvert fall at Barcelona, som foreløpig har en formdupp, inviterer et meget sterkt kollektiv til Camp Nou på søndag.

Unødvendig poengtap mot Las Palmas

Etter å ha gått av banen mot Girona, var det sikkert flere som trodde og håpet på at kampen mot Las Palmas skulle gå Barcelonas favør, men den gang ei. For selv om Barcelona startet maskineriet mot laget fra Gran Canaria, så klarte Las Palmas til slutt, etter en diskutabel straffe, å frarøve Barcelona to viktige poeng. Da uavgjort-resultatet var et faktum, var det nok et par spillere i Madrid som feiret forsiktig. I morgen kan Atlético korte inn avstanden enda mer, men å spille på Camp Nou er aldri enkelt, selv om Barcelona kanskje ikke har funnet toppformen.

Fem poeng

Foreløpig skiller det fem poeng mellom Atlético Madrid og Barcelona, og nå ser tabellen slik ut før kampen i morgen:

Barcelona (66 poeng)
Atlético Madrid (61 poeng)
Real Madrid (51 poeng)

Altså skiller det hele 15 poeng mellom Barcelona og tredjeplassen, mens andreplassen, som huser Atlético Madrid, ligger hakk i hel.

Troppen

Troppen mot Atlético i morgen er som følger:

Ter Stegen, Piqué, Rakitic, Sergio, A. Iniesta, Suárez, Messi, O. Dembélé, Cillessen, Coutinho, Paulinho, Paco Alcácer, Jordi Alba, Digne, S. Roberto, André Gomes, Umtiti og Vermaelen.

Hvordan ser lagoppstillingen ut i morgen?

Rotasjonsystemet til Valverde vil ingen ende ta, men undertegnede tror førstnevnte kommer til å starte med det antatt beste laget Barcelona kan stille med, og det blir noe slik som dette:

Keeper: Ter Stegen
Forsvar: Roberto, Piqué, Umtiti, Alba
Midtbane: Rakitic, Busquets, Iniesta
Angrep: Coutinho, Suarez, Messi

Likevel kan det skje forandringer med lagoppstillingen, også mot Atlético, og vi holder tungen plassert i munnen til starterne blir offentliggjort i morgen ca. kl. 15.15.

Hvem: FC Barcelona–Atlético Madrid.
Hva: La Liga, runde 27.
Hvor: Camp Nou, Barcelona.
Når: Søndag 04. mars 2018 kl: 16:15
Hvordan: Viasport 1 / Viaplay