Takket være en strålende ter Stegen står Barcelona med full pott etter halvspilt gruppespill.

65′, ved Piqué
75′, ved Tsygankov
Kort:
Dynamo – Buyalskiy
Kampen begynte på best mulig måte for Barcelona. Etter kun fire minutter blir Messi felt innenfor sekstenmeteren, og setter selv straffen i mål. Like etter har Dest en strålende pasning som finner Pedri inne i feltet, men avslutningen går i tverra og ned på strek. Deretter burde Griezmann doblet ledelsen men franskmannen klarer ikke få ballen på mål fra kun et par meter.
Gjestene så ut til å ha utlignet kort tid etter, men målet ble annullert. Barcelona fortsatte å styre omgangen, men løftet foten sakte av gasspedalen før pause.
Etter pause kunne gjestene sjokkert Barcelona, men ter Stegen viste hvorfor han regnes som en av verdens beste keepere, og vartet opp med flere kjemperedninger. Tyskeren måtte til slutt se seg slått, uten at han kan klandres da han redder det første skuddet. Heldigvis hadde Piqué allerede doblet ledelsen for Barcelona før baklengsmålet, etter å ha headet inn et innlegg fra Ansu Fati.
Begge lag kom til flere sjanser mot slutten, men kampen ender 2–1 og Barcelona får med seg en viktig seier, og har nå tatt samtlige ni poeng etter halvspilt gruppespill.

Spillervurderinger

Ter Stegen 6 — BB:
Varter opp med fem redninger av ypperste klasse, og gjør at laget kan spille komfortabelt med en ledelse fremfor å måtte jakte scoringer. Kan ikke lastes for baklengsmålet da han tar den første ballen.
Dest 4:
Er fint med fremover og har nesten en strålede målgivende til Pedri, som hamret ballen i tverra og ned på strek. Er god på å komme seg tilbake i forsvar, men man savner de store defensive bidragene. Fremdeles en god kamp av den dribleglade unggutten.
Piqué 4:
Får ikke mye hjelp av en rufsete Frenkie ved siden av seg, men som forsvarssjef kan ikke et lag som Dynamo slippe til så mye. Spiller en ok kamp, og får selvfølgelig et stort pluss av å ha kampens avgjørende mål.
De Jong 3:
Spiller stopper i dag, men trekker mye opp i banen i angrep, og spiller sånn sett mer i sin naturlige posisjon enn bare stopper. Er tydelig utilpass som stopper, men undertegnede syns Frenkie løser ting greit utenfor sin vante posisjon. En naturlig stopper hadde muligens fått en karakter lavere.
Alba 4:
Spiller høyt i banen, som han skal, men er flink å komme tilbake i forsvar de gangene han får tid til det. Godt involvert i spillet fremover på banen, og mangler kun at det leder til mål.
Busquets 3:
Gjør ingen store feil og bidrar heller ikke mye fremover i banen. Skulle gjerne sett han bedre posisjonert bakover ved kontringer i mot, men gjør ellers en grei kamp.
Pjanic 2:
Med fire kreative spillere foran seg på banen har bosnieren en enklere oppgave, men pasningene blir dessverre for trygge, og vår nye nummer åtte klarer ikke sette preg på kampen. Blir fortjent byttet ut etter timen.
Pedri 3:
Er kun millimetre unna en kjempescoring etter ti minutter spill. Er ikke like sikker med ballen i kveld som tidligere, og roter bort flere pasninger. Ok minus kamp av unggutten.
Messi 4:
Skaffer og omsetter et straffespark i starten av kampen. Er igjen usynlig i store deler av kampen, men får vist frem driblefoten ved flere anledninger. Tar seg opp når han får to rene vinger rundt seg, men ønsker nok en scoring fra åpent spill snart.
Fati 5:
Har flere gode bevegelser og kommer til diverse avslutninger, uten å være like dominerende som han har vært i andre kamper denne sesongen. Likefullt vår beste angrepsspiller i kveld, og noterer seg for målgivende på målet som avgjør kampen til Barcelonas favør.
Griezmann 2:
En ny annonym kamp av franskmannen, som ikke trives med ryggen mot mål som midtspiss. Blir for statisk og lite involvert, og byttes fortjent ut etter en time.

Dembélé 4:
Kommer inn etter en time og er et friskt pust. Viser at han vil mye i kveld, og utfordrer, kommer på løp, og avslutter. Er kun en monsterredning unna å hamre ballen i krysset.
Sergi Roberto 4:
Får spille i sin favorittposisjon på midtbanen, og er nære på scoring rett etter innhoppet. Kommer inn mens Barca gjør mange endringer, men gjør en god figur.
Lenglet 3:
Kommer inn for å stabilisere forsvaret etter at Dynamo skaper flere sjanser i andre omgang. Taper sin første viktige duell som leder til baklengsmålet, men viser at det er forskjell på en stopper og en midtbanespiller (Frenkie). Uheldig med baklengs, men ellers virker byttet som det skal.