Da Messi stilte opp til pressekonferanse og fikk spørsmålet om hva han syntes om Valverde, var det alt annet enn misnøye å registrere hos Argentineren. Mon tro om det var et spill for galleriet, eller om tidenes beste fotballspiller er totalt blottet for kunnskap. For Valverdes rolle i Barcelona er alt annet enn hva man kan forvente av en trener.

Verre skulle det bli, for da dommeren blåste i gang fløyta og Valencia startet jakten på et etterlengtet trofé, var det lite et sønderknust Barcelona kunne gjøre.

Resultat: 1–2

Spillervurderinger

Cillessen 2: Cillessen, som egentlig har vært fantastisk denne sesongen, svikter når det gjelder som mest.

Semedo 2: Selv ikke Semedo kunne forhindre baklengsmålene. La oss håpe at en ny trener får ham på rett kjøl.

Piqué 1: Kjære Gerard Piqué, du har vært en sann glede å oppleve, men det tar slutt en dag. Farvel. Nå ønsker jeg de Ligt som erstatteren din.

Lenglet 1: Fullstendig kollaps i midtforsvaret. Savnet av en Umtiti i form har vært stor gjennom hele sesongen, men dagens fall topper hva vi egentlig har skrevet og sagt. Mon tro om delegatene er på første fly til Amsterdam for å legge alle pengene på bordet for de Ligt?

Alba 1: Alba også ferdig med sesongen, mon tro hva som går gjennom hodet på ham nå?

Busquets 2: Busquets vel sliten i slutten av sesongen. Veldig synd det skal ende slik, men han så utrolig ukonsentrert ut. Ingenting fungerte.

Rakitic 1: Rakitic kan sendes med første fly. Duger ikke i det hele tatt.

Arthur 2: Vår elegante Arthur var heller ikke på jobb i kveld. Vi gleder oss til å se deg neste sesong sammen med de Jong og en trener med lidenskap for ditt spill.

Messi 4 BB: Eneste spilleren på banen som faktisk så ut til å ønske å vinne. Legger til rette for mange sjanser, men med et sløvt angrep spiller det ingen rolle. Får med seg ett mål.

Roberto 1: Sergi Roberto fikk det ikke til å stemme i kveld, men ble også tildelt feil posisjon. Går enklere for seg når han blir tildelt backposisjonen.

Coutinho 0: Eneste logiske grunnen til at brasilianeren startet, må være at han skal vises frem for potensielle kjøpere under sommervinduet. Men hvordan skal du klare å vise frem en spiller som ikke klarer å utrette noe iløpet av 90 minutter?

Innbyttere

Vidal 3:

Malcolm 4:

Alena 3: