Mette og ukonsentrerte

Etter fadesen mot Liverpool var det ikke knyttet store forventninger til denne kampen, ettersom at Barcelona heller ikke hadde noe å kjempe for da de allerede er ligamestere. Likevel sørget Arturo Vidal og Lionel Messi for at Barcelona ordnet en komfortabel seier.

Kampen endte 2–0.

Spillervurderinger

Cillessen 3: Nederlenderen tok plassen til Ter Stegen i kveld og hadde god kontroll på motstanderens angrep.

Roberto 3: Sergi Roberto har ikke hatt det enkelt siden Liverpool, og det kunne man se på ham. Får teste sine offensive kvaliteter som høyreving i slutten av kampen.

Piqué 3: Getafe prøver seg opptil flere ganger, men Piqué er god i feltet og rydder opp.

Umtiti 3: Samuel Umtiti tilbake igjen der han hører hjemme. Litt rusten enda, men han ser friskere ut. Får håpe sommerpausen gir oppladningen franskmannen trenger før neste sesong.

Alba 3: Spiller bedre i kveld.

Busquets 2: Heldigvis er sesongen snart over, slik at Busquets får sin velfortjente hvil. Trenger noen minutter ferie for å lade opp til neste sesong. Ser vanvittig ufokusert ut.

Rakitic 3: Rakitic ser også klar ut for ferie, men fungerer bedre i kveld enn mot Liverpool.

Vidal 3: Chileneren som gjorde to gode kamper mot Liverpool bidrar også med sitt denne kampen. Fører Barcelona i ledelsen i førsteomgang.

Messi 4 BB: Lionel Messi så umotivert ut hele kampen, men hadde likevel et par nydelige involveringer. Legger til et mål på slutten.

Malcolm 3: Et umotivert Camp Nou er kanskje ikke arenaen å vise seg frem på, men Malcolm har et par gode involveringer. Blir spennende å følge ham i neste sesong.

Coutinho 1: Brasilianeren har virkelig ikke fått det til å fungere denne sesongen. Byttes ut pga. skade/føling i slutten av kampen, og da er vel sesongen over?

Innbyttere

Ruiz 4:

Alena 3:

Semedo 3: