Man må smøre seg med tålmodighet skal man se denne kampen i opptakt. Sisteplass i La Liga herjet med Barcelona.
Det tok ikke mange minuttene før Barcelona var i ledelsen. Etter 10 minutter er det Messi som mottar ballen på høyre side, legger den fint opp og Coutinho smeller ballen på halv-volley inn i mål. Messi ville øke ledelsen noen strakser senere, men traff tverrligger. Det ble et par muligheter til begge lag, men ingen klarte å putte ballen i nettet før første omgang ble blåst av. Virket som om hjemmelaget ble litt frustrerte da de begynte å hakke løs på Messis legg.

Helt satt ut

Den andre omgangen startet ganske raskt med en god mulighet lagt opp av Messi til Munir. Sistnevnte bommet dessverre, og like etterpå utlignet Leganés på sin første mulighet så langt i kampen. Rett etter avspark bestemte Piqué seg for å slutte med fotball og jammen sto det ikke 2-1 etter 53 minutter. Valverde gjorde alle byttene han kunne i et håp om å hale inn et resultat med bare kvarteret igjen. Leganés klarte likevel å sikre seieren mot de tilreisende i gulgrønt i kveld.
Ter Stegen 1: Må opp og gripe etter ballen et par ganger. Hang ikke helt med i starten av den andre omgangen og slipper inn to mål.
Roberto 1: Henger ikke med i kveld. Roter seg bort i dueller og klarer heller ikke utrette noe i angrep.
Piqué 1: Driter seg loddrett ut og lar Leganés ta over kampen. Virker ukonsentrert. Kroner det hele med et gult kort på slutten.
Umtiti 1: Duellsterk i kveld og nøytraliserer mye av Leganés’ forsøk på angrep i kveld til tross for en kollektivt dårlig kamp. Virket ikke i stand til å kommunisere med sine makkere i forsvar.
Vermaelen 1: Blir filleristet av Leganés-spillerne i kveld. Gult kort og tunnel er noen av høydepunktene.
Busquets 1: Ikke i nærheten av sitt toppnivå i takt med resten av laget. Bommer på mange pasninger. Blir fraløpt på kontringer.
Rakitic 1: Rusler og går litt rundt på midtbanen og slår noen pasninger her og der.
Coutinho ’’BB’’ 1: Vakker scoring i første omgang. Er spilleren som prøver mest og som er nærmest å gjøre noe offensivt når Barcelona trenger det.
Munir 1: Gjør litt riktig foran mål. Klarer å spille med sine medspillere i godt tempo. Trenger mer tid og selvtillit for å virkelig slå til da han bommer på de mulighetene han får tildelt.
Messi 1: Kommer ikke til mange mulighetene i kveld. Blir riktig nok markert mest av alle. Høydepunktet var målgivende til Coutinho og tverrligger-treff. Forventer mer av Messi i en kamp som dette om ikke annet.
Dembélé 1: Ikke fått til mye i kveld. Utrygg og treg.
Suárez: For lite spilletid.
Malcom: For lite spilletid.
Alba: For lite spilletid.