Til tross for fravær i forsvaret, så viste angrepsrekken til Barcelona i kveld ingen nåde mot Huesca. De besøkende var lenge med i kampen, men ble til slutt hektet av da Messi og bukkene økte intensiteten.

Her er kveldens vurderinger:

Spillervurderinger

Ter Stegen (3): Kan på ingen som helst måte bli straffet for målene i kveld, men tyskeren har likevel ikke en fabelaktig kamp.

Roberto (3): Roberto får det ikke helt til å stemme. Løper opp, bak, til siden. Bidrar offensivt, men viser hvorfor Semedo bør være førsteprioritet.

Piqué (3): Forsvarsrekken i dag er på kanten til å få stryk, derfor få kommentarer om enkeltspillerne. Samarbeidet Piqué-Umtiti har lenge vært fasiten, men i kveld ga dem Valverde ekstra hodebry. Posisjoneringsfeil i press gjør at Lenglet, med optimal innkjøring og utvikling, kommer tettere på muligheten til å ta over plassen.

Umtiti (2): Forsvarsrekken i dag er på kanten til å få stryk, derfor få kommentarer om enkeltspilleren. Samarbeidet Piqué-Umtiti har lenge vært fasiten, men i kveld ga dem Valverde ekstra hodebry. Posisjoneringsfeil i press gjør at Lenglet, med optimal innkjøring og utvikling, kommer tettere på muligheten til å ta over plassen.

Alba (5): Den spanske landslagssjefen vraket Jordi Alba for å teste ut to nye backer. I kveld viser han på alle mulige måter at han er et klart førstevalg, og at backplassen –normalt sett– vil være Albas i offisielle landskamper. Flott defensivt og offensivt arbeid. Jobber godt med Coutinho og Dembele, spillerne som også var svært gode.

Sergio (4): Busquets har en helt grei kveld på jobb.

Rakitic (5): Rakitic strålende i arbeidet sitt. Samarbeider godt med angrepsrekka, og skaffer seg også et mål på tampen. Flott kamp!

Coutinho (5): Det bør i hvert fall, etter kveldens kamp, ikke råde tvil om at Coutinho er svært dyktig i midtbanefeltet. I Iniesta-posisjonen spilte han opp mot toppkarakter, og kan smykke seg som målgiver og en god karakter rikere.

Messi (6): GUDEN.

Suárez (5): Luis Suárez spiller en av sine beste kamper på lenge, og det skal selvsagt verdsettes opp mot de aller beste i kveld. En av kampens store spillere.

Dembélé (5): Den franske unggutten begynner å få større ro og rom til å boltre seg på ute på banen. Det lønnet seg, og franskmannen har nå farget målkontoen sin ytterligere.

Innbyttere:

Lenglet (3):

Vidal (3):

Arthur (3):

NB: Fra og med denne sesongen er vårt nye vurderingsformat 1–6.