Barcelona-guttene holdt på å gå på en skikkelig smell, men da argentineren fra Rosario ble byttet inn snudde alt. Så kan vi også legge diskusjonen om hvem som er tidenes beste død. Lionel Messi er tidenes beste. Ferdig snakket. (Selv om det var ferdig snakket for lenge siden)

2-0 var stillinga etter 87 minutter, 2-2 var stillinga etter 89 minutter

Hele to minutter skulle til for at Barcelona skulle både redusere og utligne resultatet. En stor dose med flaks og lykke, men likevel: når tidenes beste spiller bestemmer seg for å snu resultatet – da går det som regel i favør Barcelona. Håpet om en antall-kamper-uten-tap-rekord lever fortsatt videre etter i kveld.

Dagens vurderinger:

Vurderinger:

Ter Stegen (6): Slipper inn to mål, og spiller til middels karakter. Har mer å gå på tyskeren.

S. Roberto (5): Roberto er ikke helt på i kveld, men spiller likevel til middels.

Piqué (7): Til tross for to mål, så er Piqué en stor grunn til at Barcelona ikke slipper inn flere.

Umtiti (6): Sammen med sin stoppermakker stopper Umtiti mange forsøk, men er ikke like pigg som han pleier å være.

Alba (5): Jordi Alba gjør en helt ok jobb på venstresiden, og det skapes også flere sjanser derfra i kveld.

Paulinho (4):

Rakitic (5): Han spilte i sin beste posisjon, men i dag ville det ikke helt for kroaten. Kan bedre.

Iniesta (6): Med landslagspausen og CL i tankene spilte Iniesta på halvgir, men gjør likevel jobben han er satt til å gjøre.

Dembele (5): Franskmannen lekte seg på treninga til Frankrike, men manglet effektiviteten i kveld. Kan skyldes CL til uken.

Suaréz (8): Etter en slik snuoperasjon skal det mye til å ikke forsvare en toppkarakter. Jeg velger å gi Suarez og Messi høy karakter på skalaen, for på et slikt toppnivå hører det kun til sjeldenhetene at slike snuoperasjoner forekommer. Vi snakker hele to minutter mellom redusering og utligning. Vanvittig.

Coutinho (8): Brasilianeren er kanskje den eneste i kveld som ikke hadde i tankene om å spare energi til CL. Gir for det meste mye av seg selv for at Barcelona skal få et mål. Mye stang ut i kveld, men godkjent kamp av Coutinho.

Innbyttere:

Messi (9 BB): Etter en slik snuoperasjon skal det mye til å ikke forsvare en toppkarakter. Jeg velger å gi Suarez og Messi høy karakter på skalaen, for på et slikt toppnivå hører det kun til sjeldenhetene at slike snuoperasjoner forekommer. Vi snakker hele to minutter mellom redusering og utligning. Vanvittig.

D. Suarez (6):

Alcacer (6):