Blå-rød kontroll

Barcelona kontrollerte kampen hele veien, og med en meget sterk trio på topp, var det lite Malaga kunne gjøre for å forhindre at Barcelona kunne ta med seg tre poeng hjem i kveld. De første scoringene kom i førsteomgang, men bortelaget fortsatte å skapte sjanser videre i kampen til tross for at avslutningene ikke var helt med. Særlig Dembele og Coutinho var veldig på hugget, og spesielt førstnevnte hadde fortjent en scoring. Det ble kun med assist for franskmannen, men kampen i kveld ga et tydelig tegn på at Dembele er på vei til en noenlunde god form.

Vurderinger

Ter Stegen (6): Tyskeren hadde lite å gjør på, og plukket opp de få ballene som kom han nær.

Roberto (5): Lite aktiv i kveld, sannsynligvis pga. at de fleste situasjoner ble skapt fra venstresiden. Likevel er han med i kampen og gjør seg ikke bort, men det holder dessverre ikke til høy karakter.

Piqué (7): Piqué holder fortsatt på sin gode form, og selv om han ikke hadde de største utfordringene i kveld, så var han likevel på hugget.

Umtiti (6): Franskmannen prøver så hardt å få seg et mål. Farlig nære en scoring, men det blir med forsøket i kveld. Stabil bakover også.

Alba (7): Jordi Alba har denne sesongen bevist at det blir vanskelig å utfylle hans rolle i laget. I kveld er han igjen veldig på på venstresiden, og bidro også med en nydelig assist som gjorde at Suarez enkelt kunne føre den i mål.

Paulinho (6): Paulinho var stabil i kveld.

Busquets (6): Busquets var ikke tyngden på vektskålen i kveld, men bidro likevel til å holde midtbanen på plass.

Rakitic (4): Rakitic skuffende svak til tross for et par vellykkede pasninger.

Dembele (7): Enda en franskmann som får mulighet til å vise seg frem. Skulle nok hatt seg en scoring, men assisten til Coutinho var meget god den også. Flott kamp av Dembele!

Suarez (7): Villkatten fra Uruguay serverte en flott scoring for de tilreisende, da han før 20. minutter spilt ga Barcelona ledelsen. Var god hele kampen.

Coutinho (8 BB): COUTINHO. For en scoring. For et trøkk. For et maskineri. Lite å si på prestasjonene til Coutinho i kveld. Den hælflikken var banens beste alene.

Innbyttere:

Gomes (5):

Digne (5):