Espanyol i ledelsen

Det var stille i førsteomgang, men som ordtaket sier: «Stille før stormen». Et mer passende uttrykk til en kamp skal du lete lenge etter, men i kveld uteble den virkelige kampen du som regel pleier å se mellom begge lag.

Inn i andreomgang klarer Espanyol å få med seg en fortjent scoring etter en flott kontring, men måtte se Barcelona, med Piqué i spissen, utligne rett før slutt. Kampen endte 1-1, og mtp. forholdene i kveld, så er det godt gjort å få med seg ett poeng.

Resultat:

1-1

Vurderinger

Ter Stegen: (6) Rolig kveld for tyskeren, men står likevel til godkjent til tross for ett mål i mot.

Semedo: (5) Semedo er god, men viste seg ikke fra sin beste side i kveld.

Piqué: (7) Piqué sto for kveldens snuoperasjon, som er mer enn godkjent ut i fra baneforholdene i kveld.

Umtiti: (7) Umtiti har den siste tiden fått fortjent skryt fra eksperter, som attpåtil også har kåret ham til verdens beste forsvarsspiller. I kveld er han solid igjen, selv om at han hadde en liten blunder tidlig i kampen.

Digne: (4) Lucas Digne har vist lite til ingenting denne sesongen, og bør være en av spillerne som vurderes solgt til sommeren om det fortsetter slik. Likevel skal jeg være god nok til å si at det ikke er det verste jeg har sett.

Busquets: (6) Busquets har god kontroll, men blir muligens hindret av forholdene.

Iniesta: (7) Iniesta er en av de få som stikker seg frem i kveld. Gode involveringer og forsøk.

Paulinho: (4) Paulinho er særdeles lite involvert i kampen i kveld.

Alcacer: (4) Paco leverer, sammen med Paulinho, ikke sin beste kamp i kveld.

Coutinho: (7 BB) Brasilianeren har endelig funnet tilbake til sin, mer eller mindre, faste posisjon, noe som også resulterer i langt friskere tendenser enn da han figurerte på høyresiden. Får seg også en fin-fin mulighet til å banke inn et vidunderlig mål i det 21-22. minuttet, men blir hindret av stolpen. Det blir med det, men det er ingen som helst tvil om at spilleren vil finne frem til målet til slutt. God kamp av Coutinho!

Suarez: (6) Det skal godt gjøres å kun skylde på spillernes prestasjoner i kveld mtp. baneforholdene, men Suarez er ikke helt der han skal være. Han viser til energien sin, men utretter lite.

Innbyttere:

Messi: (7)

Roberto: (6)

Alba: (6)