Lite til intet storartet å melde da Celta Vigo tok i mot FC Barcelona for det første oppgjøret av to i Copa del Rey. Kampen gikk så som så, men da litt ekstra godt å se Dembele skadefri og tilbake i Barcelona-drakten.

José Arnáiz åpner årets målkonto for A-laget

Den som derimot utmerket seg positivt var José Arnáiz i starten av kampen, da han førte Barcelona i ledelsen. God start for unggutten, og god start for et FC Barcelona i sovemodus.

En kamp uten særlig mye energi

Celta Vigo utligner, derfra er det ikke fryktelig mye som skjer videre. Det skal dog nevnes at Barcelona-spiller uten Messi, Suarez, Ter Stegen, Umiti, Iniesta etc.

Resultat: 1-1

Kveldens vurdering av spillerne

Cillessen (2) – Ingen full pott på Cillessen i dag, dessverre. Gjør seg lite til, slipper inn mål og ser bortimot ufarlig ut der bak.

Semedo (8) – Semedo fortsetter sitt gode arbeid på høyresiden, og må bidra langt mer offensivt ettersom at det er flere spillere som mister kraften i angrepet. Skulle kanskje vært nominert til kveldens beste spiller, men får knalltøff konkurranse fra Busquets. Neste gang, Semedo. Neste gang.

Piqué (6) – På lik linje som sin stoppermakker, så gjør Piqué en god jobb i å rydde bort ballene til Celta Vigos angripere.

Vermaelen (7) – Ikke bare holder han seg skadefri, men han spiller bortimot feilfritt hele kampen. Gode vurderinger av belgieren.

Digne (4) – Digne får det ikke helt til å stemme i kampen, og mister da kraften man kanskje har sett fra ham tidligere. At det nettopp har vært juleferie skal tas med i beregningene, så franskmannen ligger godt an uavhengig av kveldens prestasjoner.

Paulinho (3) – Paulinho har vist seg bedre før, men denne kampen kan umulig være positiv for selvbilde.

Busquets (8 BB) – Busquets er kanskje den spilleren som viser seg best frem etter juleslapsen. Intet nytt der altså. Fortsetter som før.

Suarez (2) – Der en skulle tro at Denis hadde en fremtid som startspiller, så kan en begynne å tvile etter kveldens prestasjon. Direkte svak, før han til slutt kommer til en meget god ball levert fra Semedo. Ingen mål for spanskmannen.

Gomes (7) – Gomes spiller bra denne kampen, kanskje hans beste noensinne i Barcelona-drakten.

José Arnáiz (6) – Unggutten tar seg opp og frem, og skaffer Barcelona ledelsen i førsteomgang. Jobber godt, selvsagt langt unna nivået som trengs mot de største kanonene, men gjør en god figur. Mulig førstelagsspiller på sikt?

Aleix Vidal (2) – Bidrar ikke særlig denne kampen, og kommer heller ikke til sjansene. Gjør ingen nytte for seg på høyresiden, noe som også gjør at Semedo får mer å gjøre. Skuffende.

Innbyttere:

Dembele (5)

Rakitic (6)

Sergi Roberto (5)