Fullstendig overkjøring av bortelaget, men med noen lysglimt fra Puig og Messi.

Kampfakta
Mål: Cristiano Ronaldo 13’, 52’, McKennie 20’
Gult kort: Alba 26’, Ramsey 28’, Lenglet 30’ , Morata 55’, Umtiti 59’, Danilo 68’, Firpo 77’

Første omgang

Juventus åpnet kampen best og var laget som kom til de første par avslutningene. Juventus tok ledelsen etter et straffespark på Araujo. Cristiano Ronaldo var stålsikker fra krittmerket. Drøye ti minutter senere skulle Cuadrado øke ledelsen med et spektakulært mål. Juventus var flinke til å gjenvinne tapte baller samt gjøre mye riktig i overgangene, noe Bacelona ikke klarte. Hjemmelaget hadde bare to brukbare sjanser, men de gikk rett på Buffon. Stillingen sto 0-2 til pause.

Andre omgang

Den andre omgangen begynte der den forrige slapp. Svakt spill i alle ledd og en fullt fortjent straffe til Juventus økte ledelsen enda mer før det var gått fem minutter. Koeman gjorde noen bytter men Puig og gjengen klarte likevel ikke å hente i land noe resultat. Det ble dermed et stygt tap for et stygt FC Barcelona.

Spillervurderinger:

Ter Stegen 2: Har én god redning, men driver med mye vims i kveld.
Dest 2: Blir ikke totalt avkledd i motsetning til de andre i forsvar og prøver seg også litt i angrep.
Araujo 2: Kan egentlig ikke klandres for straffesparket i starten, men henger virkelig ikke med i resten av kampen.
Lenglet 1: Henger ikke med i det hele tatt i kveld. Byttes ut for Umtiti(!) etter pausen.
Alba 1: Prøver å kombinere med Messi som vnalig, men Alba klarer ikke mye mer enn dette i kveld. Bare mange feilpasninger og tapte dueller.
Pjanic 1: Støttepasninger til ingensteder. Noen halve avslutninger på mål.
De Jong 2: I likhet med Pjanic klarer ikke Frenkie å få til noen ting i kveld. Svært irriterende å se så gode midtbanespillere spille for Barcelona, men likevel ikke ha et fnugg av kontroll.
Trincao 1: Slår noen greie pasninger og klarer nesten å få til noe i angrep, men blir for svak og ubesluttsom.
Pedri 1: Har dessverre ingenting å stille opp med mot den erfarne backfireren til Juventus.
Messi BB 4: Er den eneste spilleren som kommer til Barcelonas avslutninger og som faktisk klarer å komme seg forbi Juventus-spillerne. Dessverre for Messi var det en av tidenes beste i mål. I kveld hadde Barcelona syv avslutninger på mål, samtlige av de kom fra Messi.
Griezmann 1: Får vondt av å se på Griezmann for tiden. Gjør ingenting rett.
Braithwaite 2: Klarer å kombinere bedre med Puig og Messi enn noen andre, men treffer dessverre ikke på de fleste ballene han får.
Firpo 1: Alba er i hvert fall litt rask når han løper som en hodeløs kylling på venstrekanten.
Umtiti 1: Blir satt til å markere ekspresstoget Juan Cuadrado. Det gikk så bra som en kunne tenke seg.
Puig 4: Markerer seg med en gang med gode rykk og flotte bevegelser. Gi meg Messi og Puig mot røkla.
Mingueza: For lite spilletid.