[FC Barcelona – Betis: 6-2] Barcelona viste frem mye fin fotball i sesongens første kamp, og holdt i alt en imponerende forestilling. Seier og tre poeng ble det også.
Betis tok avspark og forsøkte umiddelbart å sette Barcelona under press. Offensiven varte imidlertid bare et par minutter og endte med en corner. Barcelona tok over kampen, og fikk betalt allerede etter seks minutter. Messi kommer inn fra sin høyre, legger inn til Alba på bakre stolpe, Alba finner Arda Turan foran mål og tyrkeren gjør ingen feil fra femmeteren. 1-0 til hjemmelaget.
Etter 20 minutter lager Denis Suárez frispark rett utenfor sekstenmeteren til Bravo. Det skulle han ikke ha gjort, Rubén Castro tar sats og dunker ballen inn i det lengste hjørnet via hanskene til Barcelonas sisteskanse. Man kan stille spørsmål ved Bravos involvering, men det forandrer ikke resultatet. 1-1.
Ti minutter senere er Messi på ferde. Argentineren kommer seg fri inne i sekstenmeteren etter et fint veggspill med Alba, men avslutningen smeller i tverrliggeren. 37 minutter ut i kampen er Messi mer heldig, han dunker ballen i det lengste hjørnet fra 20 meter med innsiden av venstrefoten. Vakkert til 2-1!
Tre minutter før pause setter Luis Suárez inn hjemmelagets tredje mål. Spydspissen blir frispilt inne i sekstenmeteren av Sergi Roberto, og plasserer ballen perfekt nede ved stolperoten i det lengste hjørnet.

Andre omgang

Arda Turan er svært nære sitt andre for kvelden etter 49 minutter spilt. Venstrevingen jager en retur fra Messi-skudd og får på et vis klabbet ballen i mål, men dommeren mener han var litt for tøff i duell med Betis keeper og annullerer målet.
I det 56. minutt er vi vitne til en leksjon i hurtig pasningsspill og bevegelse, som resulterer i at Luis Suárez setter inn sitt andre for kvelden. Forarbeidet gjøres av Lionel Messi, som sammen med Arda Turan vakkert spiller seg fri på venstrekanten, og argentineren finner som så mange ganger før Luis Suárez foran mål, 4-1.
Lionel Messi er i storslagent humør og smeller inn sitt andre for kvelden fra utenfor sekstenmeteren. To vakre mål fra den lille ballkunstneren, og 5-1.
Med ti minutter igjen setter Luis Suárez inn sitt tredje for kvelden. Uruguayeren blir felt utenfor 16-meteren og går selv opp for å ta frisparket. Det gjorde han lurt i, for ballen går i en vakker bue over muren og inn i det venstre hjørnet. 6-1.
Bare to minutter senere slår imidlertid Betis tilbake. Om Barcelona ble litt for komfortable etter å ha gått opp i en femmålsledelse vites ikke, men i det 84. minutt setter Ruben Castro inn sitt andre for kvelden, etter innlegg fra Álvaro Cejudo. 6-2.
Kampen ender med en solid 6-2 seier, og foreløpig tabelltopp til Barcelona. En herlig start på sesongen!