(Levante–FC Barcelona 0–2): Barça vant uten å imponere nevneverdig. Her er spillervurderinger.
Claudio Bravo (6): Fikk en rolig dag på jobben, selv om Levante på ingen måte var ufarlige. Måtte ikke mye i aksjon. Ble reddet av stolpen i første omgang.
Dani Alves (3): På etterskudd da Morales ble spilt fri fem minutter før pause og satte ballen i stolpen. Flere upresise pasninger og ga rom til Levante. Har hatt langt bedre dager.
Gerard Piqué (6): Forholdsvis trygg bakover sammen med midtstopperkollega Javier Mascherano. Rotet sjelden, selv om Levante fikk komme faretruende nære målet ved noen anledninger.
Javier Mascherano (6): En viktig brikke i midtforsvaret. Flere bunnsolide taklinger og hadde grei kontroll, selv om også han lot Levante slippe til litt for enkelt iblant.
Jordi Alba (6): Et viktig angrepsvåpen på venstrekanten. Var nest sist på ballen ved 0–1–målet, da han fremprovoserte et selvmål. Alba sendte ballen inn i sekstenmeteren fra kanten og midtstopper David Navarro var uheldig og styrte den i eget nett.
Ivan Rakitic (5): Noen flotte gjenvinninger, men slet med å utgjøre en trussel offensivt. Scoret nesten på hodet etter en corner, men keeper Diego Mariño avverget. Gjorde en helt grei figur på midtbanen.
Sergi Roberto (5): En helt ordninær kamp av den fremadstormende katalaneren. Utmerket seg ikke, men hadde grei kontroll.
Andrés Iniesta (6 BB): Spilte Alba fri like før 0–1–målet, og skapte trøbbel for Levante med frekke pasninger, ørneblikk og tekniske finesser. Hjemmelaget slet tidvis med å holde følge.
Leo Messi (6): Ble frarøvet en scoring av dommeren helt i starten av kampen, da han fikk et mål feilaktig annullert. Fikk enda et mål annullert etter pause, og denne gangen var avgjørelsen korrekt. Mye involvert, men fikk ikke til det helt store. Noterte seg likevel for en assist på overtid da Levante flyttet hele laget opp for å jakte utligning.
Luis Suárez (6): Fikk ballen på sølvfat av Neymar etter halvspilt første omgang, men satte den utenfor stolpen. På overtid blottla Levante seg defensivt i forsøk på å sikre et uavgjortresultat, og det utnyttet Luis Suárez. Uruguayaneren ble spilt fri av Messi, kom alene med keeper og var iskald i avslutningsøyeblikket.
Neymar (6): Giftig på venstreflanken, da spesielt i første omgang. Skrudde nesten ballen i nettet etter tyve minutter, men keeper avverget takket være et tigersprang. Ble litt for omstendelig i andre omgang, og gikk seg mye fast.
Sergio Busquets (5): Ble byttet inn på bekostning av Ivan Rakitic tyve minutter før slutt, og bidro til å ro seieren i land.
Aleix Vidal (4): Fikk spille det siste kvarteret da han erstattet Dani Alves. Mye involvert på høyrekanten etter innhoppet, og forsøkte å spille på det trygge. Noen hårreisende tversoverpasninger som kunne skapt farligheter.