RAC1 var det første mediet som meldte om møtet, som skjedde dagen etter at Valverde og Co tapte for Atlético Madrid. Siden har alt av rykter versert både i spanske aviser og på sosiale medier. Der har det blitt ryktet om både en overtakelse i nær fremtid og til sommeren.

Selv om møtet med den tidligere midtbane-maestroen har vært planlagt en stund, så setter ikke det demper for ryktene om en mulig retur for Xavi. Det gikk faktisk så langt at Barça-legendens klubb følte seg nødt til å kommunisere ryktet offentlig.

Det er foreløpig lite som tilsier at Barcelona kommer til å iverksette så drastiske tiltak før sesongen er over. Enn så lenge får det bli med ryktene. Flere spekulerer i om katalaneren er klar for en så stor oppgave, eller om oppgaven potensielt kommer for tidlig.

Ps. Sist Barcelona sparket en trener midt i sesongen var for 17 år siden da Louis Van Gaal måtte pakke sakene sine og forlate Catalonia etter et 2-0 tap for Celta Vigo. Det skjedde 26. januar 2003. Barcelona lå da på en begredelig tolvte plass.

Hva tenker du om Xavi som neste Barça-treneren? Yey or nay?